luni, 29 iunie 2009

REZULTATELE CONCURSULUI DE HAIGA DE PE WHA


World Haiku Association este o asociatie internationala care gazduieste printre altele si un concurs lunar de haiga. Kuniharu Shimizu, membru al juriului, detine un blog personal pe care puteti vizualiza o parte din creatia sa ca scriitor de haiku, dar si unele din lucrarile lui Basho redate cu ajutorul penelului sau al flashplayerului. Ce mi se pare deosebit de important este faptul ca poemele sale nu sunt atat de stricte, in sensul ca nu sunt conditionate de reguli precum cele de care ne lovim noi, romanii.

Se accepta lucrari in orice format, adica digitale, acuarela, grafica etc., care trebuie trimise inainte de data de 20 ale fiecarei luni, rezultatele fiind postate pe site in jurul datei de 27. Sunt postate toate lucrarile care primesc intre 1.5 si 3 puncte. Juriul face comentarii decat acolo unde considera ca este necesar. Pentru mai multe informatii intrati aici.

Haiga de mai sus imi apartine si am obtinut cu ea la concursul cu numarul 68 din aceasta luna, 2.5 puncte din 3 posibile. 

Succes celor care vor sa incerce!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu